NK Website Banner

NK Website Banner

Senioren

Op woensdagavond en vrijdagochtend is er KombiFit tennisbij HKV/Ons Eibernest. De leeftijd van de deelnemers varieert van 35 jaar tot 75 jaar. Jonger dan 35 jaar? Geen probleem! Je kunt gewoon meedoen.  Je kunt vrijblijvend drie gratis lessen meedoen. 

 

Elke laatste vrijdag van de maand gaan wij gezellig tennissen met de leden van korfbalvereniging Die Haghe en de KombiFit leden van HKV/Ons Eibernest. Om de maand vind dit plaats bij Die Haghe en daarna weer bij HKV/Ons Eibernest. Het leuke van een KombiFit lidmaatschap is dat je ook nog aan andere sportieve activiteiten mee kunt doen die elke week plaats vinden.  Benieuwd naar de andere sporten die je kunt doen? Klik dan hier

 

Dagen en tijden:                                            

  • Woensdag 18:00-19:00
  • Woensdag 19:00-20:00
  • Vrijdag 10:00-11:00 *
  • Vrijdag 11:00-12:00 *

 

* Elke laatste vrijdag van de maand uitwisseling met korfbalvereniging Die Haghe van 10:00-12:00.


Ben je enthousiast geworden na de proeflessen en wil je graag KombiFitlid worden van HKV/Ons Eibernest? Met een KombiFit lidmaatschap kun je meerdere malen per week sporten en doordeweeks kun je op eigen gelegenheid vrij tennissen (voor dagen/tijden zie: vrij tennissen).  Een lidmaatschap ga je aan voor één seizoensjaar. (juni t/m juni).

Tarief KombiFitlidmaatschap: €16,- per maand. Ooievaarspashouders krijgen 50% korting, dus betalen €8,- per maand.

 

Word ook lid van de KombiFit facebook voor nieuws en foto’s!  

Voor meer info of boeken van een proefles contact:
KombiFit werkgroep, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tennis senioren 1        Tennis senioren 2