• banner1

%AM, %24 %000 %2012 %00:%feb

Begeleiders

Vakkrachten en gastvrouw

De gastvrouw is Jannie Vreeswijk. Jannie bewaakt de zaaltoegang, verkoopt de knipkaarten en vangt aspirant leden op. Daarbij geeft ze de gasten informatie over de sportactiviteiten en de belangrijkste zaken rond het lidmaatschap. Ook houdt Jannie het wel en wee van leden zoveel mogelijk in de gaten en verzorgt ze een kaartje bij ziekte of blijdschap.

Gymnastiek

Een kundige begeleider/ster verzorgt een aangepast programma gericht op de mogelijkheden van de oudere sporters. Gemiddeld zijn er twintig enthousiaste deelnemers.

Dans

Begeleidster Margot Reesink verzorgt deze les voor een trouwe groep. Deze enhousiaste groep bestaat gemiddeld uit 15 deelnemers.

Tafeltennis

Hierbij is geen begeleider/ster, maar nieuwe leden worden plezierig opgevangen door Carel en Simon welke al jaren spelen en ook zorgen voor het opzetten van de tafels en het opruimen na afloop. We hebben momenteel drie tafels beschikbaar.

Badminton

Ook hier geen begelieder/ster, maar wel een aantal zeer ervaren spelers/sters welke u graag wegwijs maken rondom badminton vaardigheden. Er zijn zes velden beschikbaar waar voornamelijk dubbelspel gespeeld wordt. Beginners kunnen makkelijk aansluiten op velden waar wat rustiger gespeeld wordt. Ook de betere speler vindt hier ook zeker zijn of haar speelplezier.