BINKIX Banner Mobiel

zondag, 07 januari 2018 11:04

Nieuwjaarfeest, vrijwilliger van het jaar, en winst voor ons eerste

Een geweldige start van 2018!

Onder een redelijke belangstelling van onze korfbal en combifitleden heeft vrijdag de nieuwjaarsbijeenkomst plaatsgevonden. Hapjes, drankjes, en muzikaal omlijst door zanger/pianist “Uwe” , was de avond erg gezellig.   Ondergetekende heeft in de nieuwjaarsspeech gepleit voor meer onderlinge verdraagzaamheid. Via deze weg is dank uitgesproken naar Marco en Teun voor hun inbreng en is dit tevens nadrukkelijk uitgesproken naar Jan Harm en Bianca voor hun tomeloze inzet in vele jaren. De verwachting is uitgesproken dat het eerste nog veel wedstrijden gaat winnen in dit zaalseizoen waarbij de steun van supporters is gevraagd.

in de loop van de avond heeft de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar plaatsgevonden. Met een nominatie van Silvia, Linda, Edu en Ruud.  Bij de uiteindelijke verkiezing is met redelijk grote meerderheid Ruud Vermaas gekozen tot medewerker van jaar.

Noteer maar alvast vrijdag 4 januari 2019 in uw agenda voor het volgende nieuwjaarsfeest. Dit zal een geweldige happenings worden als introductie van ons eeuwige leven, of wel 100 jarig bestaan.

Op zaterdag speelde ons eerste tegen BEP en met Kallista weer in de geledingen werd er gewonnen. De inzet was goed, het uiteindelijke resultaat geweldig, de publieke belangstelling super. Met een volgende wedstrijd voor de boeg tegen  Achilles lijkt een positief resultaat in deze derby zeer voor de hand liggend. Dus.......een goed advies.....kom ons eerste steunen komende zaterdag en kom genieten van de overwinning, uiteraard met een feestje na de wedstrijd!