%AM, %12 %417 %2017 %10:%dec

EIBERNIEUWJAARSDUIK

Geschreven door JC & AC

NieuwJaarsduik

De laatste weken van het jaar breken aan ! Komend weekend voor de meeste ploegen de laatste wedstrijd in 2017, alleen de D1 speelt op zaterdag 23 december nog een wedstrijd tegen Vriendenschaar.
Deze wedstrijd hebben we geprobeerd te verzetten, maar dat is helaas niet gelukt.
In de week van kerst (25 – 29 december) en op nieuwjaarsdag is er GEEN training voor de jeugd.

Op dinsdag 2 januari organiseert de JC samen met de AC een echte EIBERNIEUWJAARSDUIK !
We zouden het superleuk vinden als we met zoveel mogelijk Eibers op deze middag aanwezig zijn in zwembad De Boetzelaer in Monster. De bedoeling is dat we met z’n allen om 13 uur het water induiken en zo een mooi 2018 inluiden.
Er wordt een kleine eigen bijdrage van 2,50 euro per kind gevraagd. Er kan tot 15.30 uur lekker gezwommen worden en iedereen krijgt een leuk presentje.

Voor begeleiding in het zwembad wordt gezorgd. Wanneer ouders zelf mee willen, zijn ze natuurlijk van harte welkom.
Schrijf je zsm in voor de Eiberduik via onderstaand formulier!

In verband met een vol competitieprogramma op zaterdag 6 januari zal er op dinsdag 2 en donderdag 4 januari gewoon getraind worden.
Voor iedereen alvast hele fijne feestdagen gewenst en een heel sportief en goed 2018 !

De Jeugdcommissie

Nieuwjaarsduik 2018