35 toernooi

Eibernest-kleinHKV / Ons Eibernest

Rémy van Eijnatten overleden

Met verdriet moeten wij melding maken van het overlijden van onze erevoorzitter Remy van Eijnatten op 67 jarige leeftijd. Wij zijn hem erg veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor onze club heeft betekend.

Tijdens zijn voorzitterschap van 1990 tot 2000 heeft hij onze toekomst een andere wending gegeven. Schijnbaar onvermoeibaar en met een nooit aflatende wilskracht was hij de grote initiator en “architect” van de geslaagde fusie tussen HKV en Ons Eibernest. De succesvolle privatisering van de sporthal aan de Steenwijklaan is vooral door zijn inzet mogelijk geworden.

Na de fusie in 1992 heeft Remy als voorzitter van de bouwcommissie gedreven, enthousiast en met veel kennis van zaken leiding gegeven aan de realisatie van de bouw van een nieuwe kleedaccommodatie en kantine aan de Steenwijklaan. Het is terecht dat hij de voor ons zeldzame onderscheiding van erevoorzitter heeft ontvangen.

Met deze onuitwisbare gedachten denken wij aan hem terug.
Wij wensen Reneé, Ruben, Leander en verdere familie veel sterkte met dit grote verlies.

Remy van Eijnatten

%PM, %09 %818 %2016 %20:%aug