%AM, %07 %250 %2018 %07:%sept

Bar Planning

Geschreven door Kantine Commissie

*We zijn bezig met de koppeling van de bardiensten op de website. Tot die tijd plaatsen wij tijdelijke updates met een overzicht.
Hierbij de diensten van komend weekend:

LET OP!
De ouders van de A2 hebben een mail gehad op 5 september met daarin een wijziging.

Schermafbeelding 2018 09 21 om 12.35.22

Bardiensten vind je in de KNKV Wedstrijden app.

In de app vind je bij "Menu -> Programma" je persoonlijke programma.
Zoals de wedstrijden die je moet spelen en de bardiensten waar je voor bent ingepland.

Ben je een ouder/verzorger van een jeugd lid?
Log dan in met het account van uw kind om te kijken of u bent ingedeeld voor een bardienst.
Bij meerdere kinderen zult u op alle accounts moeten kijken naar de planning.

Naast dat de bardienst in de KNKV app staat zult u ook 7 dagen van te voren een herinnering ontvangen naar het email adres waarmee u bent geregistreerd als lid.
Klopt dit email adres niet meer? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit te laten aanpassen.